Deutz-Fahr DX 3.90, bezig gras inkuilen.Filmpje? -> https://www.tractorfan.nl/movie/44871/. Foto is geplaatst door Mick Jaguar op 29-07-2016 om 08:36:40, met 9 reacties.

Deutz-Fahr DX 3.90

Mick Jaguar
Deutz-Fahr DX 3.90, bezig gras inkuilen.

Filmpje? -> tractorfan.nl/movie/44871/

Reacties

+2
mdoornekamp
Zo'n kuilverdeler wil ik ook.
JochemF
Zo kun je mooi kanten opzetten😉😃
+1
assink
En die moet 2 opraapwagens bij kunnen houden? Zal wel geen beste kuil worden mits de afstand groot is.
mdoornekamp
@assink dat dacht ik ook al.
+1
hobbyboer
@mdoornekamp Het gaat eigenlijk best wel goed, zag ik net in het filmpje.
Heb alleen vraagtekens bij de levensduur van de 'kuilverdeler', maar misschien staan er wel een paar op reserve?

Als je dan toch een 'willekeurig-toch-al-aanwezig-werktuig' wil (mis)bruiken als kulverdeler lijkt me een rotorkopeg ietsje robuster.
Fendt926Driver
@hobbyboer het gaat best goed omdat die loonwerker kleine wagens heeft met walzen. Als je met een 40 kuubs wagen komt met walzen gaat bij ons de slipkoppeling van de jumbo verdeler er nog soms door. Wil ik wel eens zien wat zo n harkje dan doet
mdoornekamp
@hobbyboer kopeg kun je het niet zo ver in de breedte verdelen.
Mick Jaguar
@assink De wagens moesten een redelijk eind rijden, hij had ruim de tijd om de kuil goed vast te rijden. En met die verdeelwalsen op de wagens ligt het gras al redelijk goed, de hark wordt enkel gebruik om een beetje naar de zijkant gooien? Hij gaat er ook niet diep in. Een rotoreg kun je wel gebruiken in de mais, in het gras zou ik het niet aanraden...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 3.90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!