Foto van een BLOOPERS Krom Het zweet brak me even uit .... pfoeh zuchtAltijd controleren als iemand anders een machine aanhangt ...

BLOOPERS Krom

Foto van een BLOOPERS Krom
Het zweet brak me even uit .... pfoeh zucht
Altijd controleren als iemand anders een machine aanhangt ...

Reacties

JD3010
Wat heb je eraan gedaan?

(klik om te vergroten)

De pin moet ZO zitten, en normaal gezien moet er een grote rondel zitten en dan de veiligheidspin, 's avonds even hermaakt.
Ik geloof ook dat een hooier niet in een sleufgat maar wel in een fix gat moet steken?
JD3010
@StijnTheDeereDriver Zo kan die er nog in gaan.
hobbyboer
@JD3010 Idd!
Ik doe er altijd een ring tussen als ik de topstang in het sleufgat heb en afhankelijk van de soort topstangpen aan de andere kant ook nog een.
deutzisthebest
@StijnTheDeereDriver
Dat sleufgat gebruik je als je een steunwiel aan de bok hebt zoals in Duitsland en Oostenrijk bijvoorbeeld veel wordt gebruikt. Je stelt de machine dan daarmee af. Als je de machine afstelt met de topstang dan moet hij in een gewoon gat. Denk aan de roest te zien dat de onderste vaak gebruikt wordt.
hobbyboer
Quote Reactie van @deutzisthebest:
Dat sleufgat gebruik je als je een steunwiel aan de bok hebt

Dat kan.
Het kan echter ook met de hef, dan krijgen de achterwielen van de trekker de functie van steunwiel.
deutzisthebest
@hobbyboer

Zo had ik er nog niet over nagedacht. Kan je dan de machine wel netjes afstellen op oneffen terrein. de hef werkt als hefboom, die vergroot de hobbels waar de achterwielen overheen rijden. bij afstelling op de topstang en steunwiel heb je daar minder last van denk ik.
+2
Kijk

(klik om te vergroten)

Kijk, nu heb ik hem zo gemaakt. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Krom ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!