Hier maak ik een proefritje van 20 km/uur met mijn Schaeff HML 25x. Foto is geplaatst door HanomagFan op 09-08-2016 om 15:10:25, met 3 reacties.

schaeff Kraanshovel

HanomagFan
Hier maak ik een proefritje van 20 km/uur met mijn Schaeff HML 25x

Reacties

Albert Peters
Nog niet eerder gezien .Practisch
HanomagFan
@Albert Peters
Met dit kraantje gewerkt als mijn eerst, en moet zeggen dat ik hier heel wat capriolen mee uit moest voeren omdat het alstijd weer sneller kon. De giek op de zijkant had zo zijn voor en nadelen, grote voordeel vond ik dat je een pak riolerings pvc-buizen zeg maar zo onder je arm pakt en er makkelijk overal mee heen rijd. Nadeel dat je steeds schuine krachten op de machine had bij het aanhalen. Ik vond de snelheid een beetje tegenvallen, maar verder was het een lief en handig kraantje. Ik heb er met plezier op gedraaid.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de schaeff Kraanshovel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!