Foto van een John Deere 6230.Spiegels stukje hoger gezet voor beter zicht.. Foto is geplaatst door hobbyboer op 10-08-2016 om 19:16:51, met 7 reacties.

John Deere 6230

hobbyboer
Foto van een John Deere 6230.
Spiegels stukje hoger gezet voor beter zicht.

Reacties

Jasperfendt
Trekker maak je ook een keer per week schoon? Of blijft hij vanzelf zo schoon met stalvoeren daar?
hobbyboer
@Jasperfendt nee, in principe niet te vaak schoonspuiten. Wordt ook niet echt vies van gras, moet wel zeggen dat met deze maaier de trekker schoner blijft dan toen we nog met een trommelmaaier stalvoerden.
Jasperfendt
@hobbyboer Hij blijft inderdaad no mooi schoon, wij hebben de hele snuit en binnenkant van de velgen altijd zo groen. En gril en radiateur vol gras 😞
Tom VB
Gaat dat goed met de uitlaat Joris?
hobbyboer
@Tom VB Met de uitlaat gaat het prima!
Maar waarschijnlijk bedoel je te zeggen dat je je twijfels hebt of de levensduur van de elektrieke uitschuifbare spiegel mogelijk negatief beinvloed wordt door de warmte van de uitlaat?

Vanaf deze kant lijkt het idd krapjes en ik moet eerlijk zeggen dat, toen ik het van de andere kant bekeek tijdens het monteren, ik ook even dacht: "Is het wel slim wat ik nu aan het doen ben?"

Maar ik verwacht dat het wel goed gaat.
De ruimte tussen de pijp zelf en spiegel is zeker niet kleiner geworden, ik denk een cm ruimer.
En de warme lucht wordt er een beetje vanaf geblazen, meer naar voren zeg maar.
Verder lijkt het mij dat er koelere lucht uit de omgeving meegezogen wordt rond het uiteinde van de pijp.

Maar de tijd zal het leren 😄
Wel scherp opgemerkt Tom!
Tom VB

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!