Mini beursje doen op de zondag middag ...

New Holland T 7.190
LimAgro - Sentower park, Opglabbeek (B)

New Holland T 7.190

Mini beursje doen op de zondag middag ...

New Holland T 7.190
LimAgro - Sentower park, Opglabbeek (B)

Reacties

erik9831
Dat gaan ze niet graag horen bij de organisatoren 😄

De organisatie wil van dit gebeuren dé land- en tuinbouwbeurs van Limburg maken in de volgende jaren. De 1ste editie wordt gecombineerd met een grote internationale jumping, zodat er aan waardevolle bezoekers alvast geen gebrek zal zijn.

De laatste zin ... wil die nu zeggen, we zoeken alleen bezoekers aan te trekken met diepe zakken ?
mike_v
Qua aantal standen betreffende "landbouw" was het nu gewoon "weinig" @erik9831. Zo was het nu eenmaal 😉 . Maar het zal altijd moeilijk zijn een nieuwe beurs op te richten. Volgens mij was het beter geweest om het net niet samen te laten vallen met de jumping. Voor zover ik het zag was >80% van de bezoekers die daar waren, "paardenmannen". Op die manier wordt het moeilijk om de "boeren" aan te trekken.
Vond de prijs ook heel wat voor hetgeen er nu te zien was (voor diegene die niet voor de paarden kwamen). 10,- EUR voor 4 dagen inkom, maar ik was rond op een uurtje. De paarden overgeslagen dan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.190 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!