Foto van een Allis-Chalmers 190 XT. Foto is geplaatst door One-Ninety XT op 21-08-2016 om 23:47:32, met 18 reacties.

Allis-Chalmers 190 XT

2 foto's van @One-Ninety XT

One-Ninety XT
Foto van een Allis-Chalmers 190 XT

Reacties

John k
Stuur er volgende week nog zo'n eentje naar nl😄
One-Ninety XT
@John k nou liever niet haha. Dan word hij minder exclusief ook hier.
John k

(klik om te vergroten)

Heb hem net smaller gezet zodat hij in een container past. Komt zo uit het werk. Van de tweede eigenaar. Gaat naar machine handel Vd Weerd in IJSSELMUIDEN
One-Ninety XT
@John k Hey John. Oh jij verscheept er nog eentje. Ik las het eerst verkeerd.
Maar je hebt er zelf eentje verkocht ofzo die nu naar een handelaar gaat in IJsselmuiden? Nog meer AC's die je verzend of niet?
John k
@One-Ninety XT rijd nog zat van dat spul rond hier wat nog dagelijks wordt gebruikt. Heb geen AC 's Zelf, deze is gekocht als container vulling. Vd Weerd doet hoofdzakelijk IH 's maar soms gaat er wat anders mee .
One-Ninety XT
@John k Ik heb wel eens regelmatig advertenties van hem gezien ja. Ik heb mijn One-Ninety sinds 2008 in Nederland, Zelf geimporteerd samen met mijn vader die een D17 diesel heeft laten komen. Via familie en kennis de trekkers opgespoord. Hier thuis totaal 4 AC's als hobby.
John k
@One-Ninety XT leuk, stond net een artikel in de krant vorige week hier van een verzamelaar met meer dan 300 AC trekkers die de boel misschien gaat veilen.
One-Ninety XT
@John k Is dat soms George Nesbit? Die man heeft een enorme verzameling. Vandaag is er ook een veilig in Wisconsin geweest met een grote hoeveelheid aan AC trekkers en ook zeldzame, waaronder de letterlijk allerlaatst gebouwde Allis-Chalmers
+1
SJB533
@One-Ninety XT
Dan heb ik ook wel een idee, wie jij bent
+1
One-Ninety XT
@SJB533 Dat zou voor sommige niet moeilijk hoeven zijn. 😉
John k

(klik om te vergroten)

Jep it is. Google maar eens voor het artikel
One-Ninety XT
@John k ja dat is een prachtige collectie die hij heeft. Op youtube is ook een video over zijn collectie.

Ik zie trouwens wel dat die 190 die jij klaar heb gemaakt voor verschepen een mooi origineel frontgewicht heeft. Zo een starterweight zoals dat heet zou ik bij de mijne ook nog eens graag willen. Toch maar eens bedenken hoe ik er eentje hier naar toe laat komen ook.
John k
@One-Ninety XT als je er eentje hebt gevonden kan hij zo mee in de container hiero

(klik om te vergroten)

Is jouw front ook anders?
One-Ninety XT
@John k
Ik heb je geprobeerd even een persoonlijk berichtje gestuurd voor contact.
Ja het front bij mij is anders, sowieso zit er onder de grill bij mij dus niet dat gewicht. Maar ik heb een andere grill dan die bij jou. Mijn 190 is een series 3. Die van jou is een 1e serie. Bij de series 3 heeft AC de trekker gewijzigd met een andere grill zonder dwarsbalken, andere spatborden die bij mij flattop fenders geworden met lampen in de spatborden. En de series 3 heeft een zwaardere achter brug en steekassen.
John k
@One-Ninety XT kunt gewoon via de whatsapp doen. Ik neem aan dat je dat heb. Vanuit nl: (001)- verwijderd 😂gooi het nummer er later wel weer af hier.
Fendt926Driver
@John k oeps ik heb toch stiekum mee geschreven😆
John k
@Fendt926Driver 😃😃heb nog wel stiekem een paar geschreven cijfers er tussen gedaan om het extra moeilijk te maken. Maar als jij ook whatsapp hebt doe maar effe een berichtje. Dan zal ik even een live actie filmpje sturen. Ben aan het voeren

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Allis-Chalmers 190 XT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!