Foto van een Fendt 714  van Wolters Agri - Service (Zwolle) ×.. Foto is geplaatst door Pascal op 28-08-2016 om 09:32:54, met 8 reacties.

Fendt 714

Pascal
Foto van een Fendt 714 van Wolters Agri - Service (Zwolle) ×.

Reacties

Fendt614LS
Mooie combinatie zo, waarom heb je eigenlijk gekozen voor een Stoll voorlader ipv een Fendt voorlader?
Pascal
@Fendt614LS
Is een gebruikte voorlader. En komt van een 800 serie dus is wat zwaarder. En kon het combineren omdat de banden bij dezelfde dealer lagen.
Nieuw was mij te prijzig
+1
Fendt614LS
@Pascal Ik heb het ook over een gebruikte Fendt voorlader, maar ik denk wel dat een Stoll voorlader wel iets degelijker gebouwd is. Een voorlader staat ook op onze verlanglijst voorop de 714.
Pascal
@Fendt614LS
Vind deze aankoppeling aan de trekker alleen niet geweldig. Systeem van mailleux vind ik fijner en sneller werken. Haal m er altijd direct af als ik m niet nodig heb.
Hier zit de nodige speling al wel op, maar gebruik m toch alleen maar met balen
930triplemaaier
@Pascal ik kon de maileux voorlader binnen 2 minuten afkoppelen en binnen 1 minuut aankoppelen
KOETIE
@Pascal

Aan en afkoppelen van een Fendt voorlader werkt redelijk snel. Weet niet hoelang je nu bezig bent, maar ik doe er een dikke minuut over om hem af te koppelen.
Pascal
@KOETIE
Heeft fendt dezelfde aankoppeling als Stoll? Afkoppelen stelt idd niks voor. Maar bij mailleux rij je het frame in en dan klikt het direct vast . Duurt bij Stoll ff wat langer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 714 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!