02/09: Geen woord, dat is wat er gezegd is over een eventuele komst van Fendt's nieuwe Gigant! De Fendt 1050 naar ATH 2016.Velen zullen er vanuit zijn gegaan dat ie er niet zou staan, ik ook. Zeker na

Fendt 1050

JD6930
02/09: Geen woord, dat is wat er gezegd is over een eventuele komst van Fendt's nieuwe Gigant! De Fendt 1050 naar ATH 2016.

Velen zullen er vanuit zijn gegaan dat ie er niet zou staan, ik ook. Zeker na meerdere berichten over de stand van de Mechan Groep waar deze niet bij stond... Maarrr....

Mechan Groep is niet de enige van de twee Nederlandse Fendt importeurs die er staan. Ook Abemec staat er!

Tijdens een snel vlugge wandel/rentocht over het ATH terrein nadat het werk voor de stand klaar was kwam ik deze tegen, tussen een aantal tenten ergens achter op de stand van Abemec zag ik deze staan. Ik moest eerst een paar keer kijken maar het was hem echt.

Wat me opviel? Lomp groot maar compacter als ik dacht!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 1050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!