31/08: ATH 2016... Ook deze editie weer een beurs vol nieuwigheden en/of bijzonderheden, zo is ook deze Valtra N154 ''Gold Edition'' te bezichtigen bij de Mechan Groep stand op veld C. Een opvallende

Valtra N154

JD6930
31/08: ATH 2016... Ook deze editie weer een beurs vol nieuwigheden en/of bijzonderheden, zo is ook deze Valtra N154 ''Gold Edition'' te bezichtigen bij de Mechan Groep stand op veld C. Een opvallende trekker met een kleur die hem zeker niet misstaat!

Voor wie denkt dat ie daar zo open en bloot tussen de rest staat... Je hoeft niet te zoeken, er is een grote kooi van hout en gaas omheen gebouwd waar je in kan om de trekker te bezichtigen.

Ernaast op deze foto staat de Massey Ferguson 5711 SL Dyna-4.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra N154 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!