MB Trac 1600 aan het hakselen op het MB Trac treffen in Nordhorn dat vandaag was.. Foto is geplaatst door frans-NH op 25-09-2016 om 19:19:44, met 5 reacties.

MB Trac 1600

frans-NH
MB Trac 1600 aan het hakselen op het MB Trac treffen in Nordhorn dat vandaag was.

Reacties

ZetorTwente
Coöperatieve Hakselvereniging 'de Glimlach' de 4 rijer toch maar weer achter de MB trac gehangen? @joop2
frans-NH
@ZetorTwente Leuk zo'n hakselvereniging! Ik zag op je profiel beeldmateriaal van de Zetor Crystal, mooi dat die nog in bedrijf is en die hakselaar draaiende kan houden. Een aantal jaar geleden heb ik hem nog gefotografeerd, zodoende.
ZetorTwente
@frans-NH De Crystal maakte op het evenement van de foto's van mijn profiel, zijn comeback, de mais was alleen een beetje te goed voor volledige benutting van de 4 rijen, 3 rijen wou wel, ook was de brandstofpomp weer een beetje terug gedraaid. Maar het blijft een machtige machine.
joop2
@ZetorTwente Volgens mij moet de dokter er een keer weer aan te pas komen voor de fijn afstelling.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MB Trac 1600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!