29/09: De maisoogst is in het zuiden al enkele weken in volle gang, hele straten met veel maispercelen zijn in nagenoeg 1 week kaal.Ook Bosmans Hilvarenbeek is inmiddels bijna een week aan de gang, na

Krone Big X V12

JD6930
29/09: De maisoogst is in het zuiden al enkele weken in volle gang, hele straten met veel maispercelen zijn in nagenoeg 1 week kaal.

Ook Bosmans Hilvarenbeek is inmiddels bijna een week aan de gang, na enige vertraging kon de Krone Big X V12 met "nieuwe" Kemper( New Holland) 12 rijer losgaan in pittige maar ook racemais zoals op deze foto in Diessen. Een van de vele plaatsen in midden - oost Brabant en Limburg waar de gewassen het deze zomer zwaar te verduren kregen.

Binnenkort meer op:
m.facebook.com/KFLandbouwfotos/?_rdr

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Big X V12 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!