vorig jaar oktober klaar voor de Groot Ammers rit.. Foto is geplaatst door a3vandiejen op 04-10-2016 om 20:24:05, met 19 reacties.

Tractors Diverse

a3vandiejen
Vorig jaar oktober klaar voor de Groot Ammers rit.

Reacties

+2
Bram36
Mooie trekkers vooral de linker den mooie volvo bm😎
+1
a3vandiejen
@Bram36 Wel leuk dat de jongens hem van jou hebben hij loopt netjes , ben je zelf op gegroeid met Zetor [Crystal ] ?.
+1
Bram36
Ja klopt begonnen met een zetor crystal 12045 en een zetor 6211 daar heb ik het op geleerd👍
+1
a3vandiejen
Hier op het dorp reed er iemand met een 8011 melk mee begin jaren 80. Hij was hagel nieuw en ik vond het een prachtige Zetor.
+1
a3vandiejen
@a3vandiejen Die zelfde man heeft er nu weer 1 gekocht om op te knappen.
+1
Bram36
Ja zeker prachtige robuuste trekkers veul geweld veur weinig geld!en mocht je eens wat tegen komen ergens een zetor crystal 12045 of een 16045 dan hoor ik het graag zoek zo een trekker namelijk en wil hem dan opknappen geheel in orginele kleuren en staat net als op mijn profiel foto😀
+1
a3vandiejen
@Bram36 Hou het in de gaten, zou prachtig zijn om het ook weer te volgen.
+1
Bram36
Top dankjewel ik zal binnenkort eens een foto zoeken waar ik zelf opzat op de 12045 crystal als jongetje van 10 en plaats hem dan hier👌
+1
a3vandiejen
@Bram36 Goed idee haha, dan heb je op een flinke jongen leren rijden
+1
Bram36
En jouw same is ook een plaatje goed opgeknapt😀
+1
a3vandiejen
@Bram36 Heb ik laten doen hoor, ere wie ere toekomt. De Landini bij mijn foto,s had ik samen met mijn broer zelf gedaan.
a3vandiejen
@Bram36 Heb weer even moeten zoeken, maar deze 12045 had ik een paar weken geleden gezien. Maar heb geen idee of het een recente datum is, die kan ik niet vinden. Is wel buitenland met nederlandse connecties als ik het goed begrijp.jhsales.com/wrecking.asp/
Henk 1120
@a3vandiejen Hij staat er daar prachtig bij Adrie! Ook een mooie Volvo daarachter 👍🏼
a3vandiejen
@Henk 1120 Dank je wel Henk, inmiddels met nieuwe stickers op de motor kap en een Same uitlaat. Die Volvo is ook prachtig.
+1
wim-same
@a3vandiejen Ja Adrie, dit is nog zijn oude glorie met deze uitlaat.
mklok
Netjes ziet er goed uit. Hoe is het met de cabine voor de same?
a3vandiejen
@mklok Moeten nog een paar gaatjes dicht gelast worden maar heb al drie zaterdagen geen tijd gehad en as zaterdag weer een toerrit van de lange slag. Maar er zitten in de echte rotte stukken alweer nieuwe stukken gelast. Word wel volgend jaar dat ik hem pas maak op de trekker, schuren en spuiten. Dit jaar nog even kou lijden.
+1
mklok
@a3vandiejen We houden het in de gaten. Succes ermee , gaat vast goed komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tractors Diverse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!