Foto van een Claas Jaguar. Foto is geplaatst door JD4640 op 06-10-2016 om 14:26:40, met 19 reacties.

Claas Jaguar

JD4640
Foto van een Claas Jaguar

Reacties

Marnixw
Wat een enorme machine! De vrachtwagen er naast rijdt lijkt wel speelgoed.
Claas is bezig met een grotere Jaguar hakselaar om de strijd aan te gaan met Krone Big X en de nieuwe John Deere. Aan de banden zal het niet liggen want die zijn mooi groot.
JD4640
Ik heb ze beide aan het werk gezien en het klopt dat er vermogen in zit, een enorm gewas en je kon deze machine noulijks horen! Wat een geweld!!! Dat dit een prototype is is wel duidelijk want er waren meerdere mensen mee aan het testen.
JD4640
Het gewas wat eruit kwam was ook erg grof, schijnbaar willen ze daar meer struktuur in hun voer...
Claas Holland
@JD4640 shredlage dus.
JD4640
Jupp.. dat jah
Claas Holland
@JD4640 u hebt een pb
gerben
@Claas Holland Jij wist toch al wel dat claas bezig was met een nieuwe hakselaar?
Claas Holland
@gerben niet naar de bekende weg vragen. ik heb zo mijn dingen er voor 😉
JD4640
Pb?
JD4640
Kan je dat vertalen?
Claas Holland
@JD4640 pb is Privé Bericht.
JD4640
Haha..oke
Claas Holland
@JD4640 zo leert men elke dag wat bij 😉
mklok
Gaat richting de 1000 pk?
+1
Marnixw
Hahaha, iemand is op z'n vingers getikt door Claas zeker?! De andere foto's van deze machine zijn verwijderd... Jammer. Staat voor volgend jaar op de Agritechnica de introductie gepland voor de Claas Jaguar 10-serie? 😉
Claas Holland
@Marnixw vergeet dat maar. en als jij gedonder wilt met Claas dat kan ik wel regelen hoor, maar dan ben je niet vrolijk meer.
Marnixw
Quote Reactie van @Claas Holland:
en als jij gedonder wilt met Claas dat kan ik wel regelen hoor, maar dan ben je niet vrolijk meer.

Ik hoef zeker geen gedonder met Claas. Daar zit ik helemaal niet op te wachten. Daarnaast ben ik ook niet degene die de foto's geplaatst heeft. Ik heb de foto's wel goed bekeken en mijn bevindingen erbij geplaatst. Uiteraard kan ik me goed voorstellen dat niet iedereen (in dit geval Claas) niet blij is dat dergelijke foto's worden verspreid maar dat is nu eenmaal de huidige maatschappij met haar technische hoogstand. Niet alles is meer geheim te houden.
Wat bedoel je precies met 'Vergeet dat maar'? Dat de nieuwe hakselaar op de 2017 agritechnica staat?
Claas Holland
@Marnixw Het nadeel dat Usa eerder is met strengere eisen voor uitlaad gassen dan europa, daar is de jaguar al op shows geweest.
ik bedoel vergeet dat maar met de claas jaguar 10 serie.die komt denk ik niet. deze van foto zal er wel staan en wat andere nieuwheden maar wat dat is de vraag. zal niet heel veel zijn, maar vooral technies verwacht ik

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!