Foto van een International 956 XL die klaar staat om gerestaureerd te worden.. Foto is geplaatst door Uruk op 11-10-2016 om 18:49:24, met 30 reacties.

International 956 XL

Uruk
Foto van een International 956 XL die klaar staat om gerestaureerd te worden.

Reacties

+1
rommert14
Dan heb je n mooie trekker, als ie af is 😉
+3
Uruk
@rommert14 Daar heb je gelijk in, we gaat het in ieder geval proberen! 😁
+1
rommert14
@Uruk veel succes!
+1
Uruk
@rommert14 Bedankt. 😄
fendt2015
@Uruk succes
+1
a3vandiejen
Succes.
+1
Uruk
@a3vandiejen Bedankt, helaas is de tractor afgeschreven. Is 't niet meer waard te repareren, de hele boel is kapot.
fendt2015
@Uruk jammer
+1
mklok
@Uruk wat is er allemaal kapot?
Uruk
@mklok De hele aftakas zat vast, binnenin allemaal lagers kapot gedraaid. Heeft vorige eigenaar al aan gewerkt bleek, was allemaal beetje gelast en zo goedkoop mogelijk even "gerepareerd". Monteur zegt dat repareren alleen al in uurloon al zo's €5000 zou gaan kosten... 😞
fendt2015
@Uruk dat kost veel of je doet het zelf
+1
Uruk
@fendt2015 Is nog maar de vraag of je het allemaal nog kan krijgen he. Het hele huis is kapot, tandwielen allemaal nieuw erin, nieuwe lagers erin...
casejxu
@Uruk ga je m weg doen??
Uruk
@casejxu Gaat weer terug naar de verkoper, denk ik. Ze hebben nog een 1056 staan, misschien is dat nog wat. Even kijken nog wat onze tussenpersoon zegt. Ze zeiden een "technisch goed werkende tractor", aangezien dat 't niet is... denk dat die dan wel terug gebracht word ja.
mklok
@Uruk is er geen andere achterbrug te vinden. Zal eens aan een van mijn kennissen vragen. Die is monteur en repareert hoofdzakelijk dit merk.
Uruk
@mklok Bedankt, maar ik weet niet of dit zo makkelijk is. Alles zit nl. met elkaar verbonden, voorwielaandrijving alles zit er bij in... Probleem is ook een beetje dat de verkoper moet bepalen wat er uitgegeven mag worden om 'm helemaal in orde te maken. Wij hebben er geen behoefte aan alles maar te betalen. Hebben al meer dan 1500 euro aan onderdelen uitgegeven in twee weken. (Met name zo een achterlicht is best wel duur 😉 )
+1
casejxu
@Uruk die kunnen ook op een 10.... ben wel eens zoekende naar een opknapper vandaar
Uruk
@casejxu Als ik het onthoud, dan zal ik het wel doorgeven als die terug is bij de verkoper. Misschien dat je dan met hem een goede deal kan maken. Wil nu nog niet teveel over die man kwijt, want weet niet hoe gewild 1056's zijn, aangezien hij die nog heeft 😅
1046
Als hij dees al te koop aanbied als goed zijnde. zou ik geen zaken meer doen met em . In mijn ogen onbetrouwbaar
Uruk
@1046 Klopt, maar hij doet enkel inkoop en verkoop, dus weet niet in hoeverre hij de tractor test of dat hij dit zo klakkeloos aanneemt van bv. de handel o.i.d. Alhoewel ik je wel gelijk moet geven dat ik zelf niet gauw terug zou gaan, schijnt onze tussenpersoon de handelaar goed te kennen.
1046
@Uruk zijn zat inters te koop die wel technisch goed zijn . Ook 9 en 1056ers. Alleen kwestie van zoeken
Uruk
@1046 Weet u toevallig nog een (vertrouwde) handelaar die er een heeft? 956/1056 maakt niet zoveel uit. Opknappertje, als die technisch maar goed is. Mocht de tussenpersoon op zoek gaan naar een andere voor ons, dan kan ik hem evt. iets doorsturen. (Weet niet of je hier ook PB's kan sturen, maar als het kan mag dat natuurlijk ook)
mklok
Het is en blijft altijd een gok om een tweede hands trekker van dit bouwjaar te kopen ongeacht het merk. Altijd gaan kijken en proefrijden met zoiets. Binnenin de trekker kan je niet kijken. Gewoon een beetje geluk hebben en geduld.
+1
Uruk
@mklok Klopt, gelukkig hebben we voor de volgende trekker een betere deal met de tussenpersoon, dus daar heb ik best wel vertrouwen in.
mklok
@Uruk veel succes ermee. We horen en zien het wel.
casejxu
@Uruk de oude al weer terug?
+1
Uruk
@casejxu die stond gisteren nog uit elkaar, die gaat aankomende week denk ik pas terug. 😛
casejxu
@Uruk had je m al open leggen dan? Ik hoor 't wel
Uruk
@casejxu Garage had hem open liggen, ja. Daarom weten we wat er allemaal kapot is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 956 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!