Het zieke beestje word langzaam beter.. Foto is geplaatst door volvobm470power op 29-10-2016 om 18:30:38, met 9 reacties.

Fortschritt ZT 303

volvobm470power
Het zieke beestje word langzaam beter.

Reacties

mklok
Wat mankeert eraan?
+1
volvobm470power
@mklok pas geleden aangeschaft dus een x nieuwe olie en filters erop gezet, carter eronder uit om schoon te maken, nieuwe koelpomp erop en een tuimelaar was helemaal versleten mee naar de revisie geweest en nu zitie er weer op meteen even de kleppen gesteld. Ook is er een nieuwe remcilinder op gekomen.
mklok
@volvobm470power het is wel allemaal nog te krijgen?
volvobm470power
@mklok ja, in duitsland zit een bedrijf die hebben er veel onderdelen van, en anders even op ebay zoeken dan krijg je het meeste wek gevonden.
a3vandiejen
Mooi, succes.
volvobm470power
+1
olro 61
Prachtig, dat zo'n trekker weer helemaal in ere word hersteld! Succes!
volvobm470power
@olro 61 dankje, nou ja helemaal in ere. dat is wel ooit de bedoeling maar eerst moet hij weer netjes lopen met nieuwe olie enzo. dan ga ik me volvo bm netjes maken en dan is deze aan de beurt voor een motor revisie en een nieuwe laklaag.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fortschritt ZT 303 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!