Foto van een John Deere 8320R   , mais inkuilen bij Biogasbedrijf Kloosterman in Nieuweroord.ZIE OOK DE VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=Vp_mdM_KneQ

John Deere 8320R

Foto van een John Deere 8320R , mais inkuilen bij Biogasbedrijf Kloosterman in Nieuweroord.
ZIE OOK DE VIDEO

Reacties

JD6930
Al even geleden of niet?

Die mais staat er in ieder geval fris bij, zal nu niet geweest zijn.
@JD6930 Klopt, van 10 oktober
JD6930
@JohanNunspeetElspeet

Ok. Toen was ie er bij ons al grotendeels af. 13e zijn de laatste paar hectares er af gegaan. Bij andere is het meeste er ook al een week of twee drie af inmiddels. Onze loonwerker heeft zelfs met dezelfde hakselaar als waar ie de mais gehakseld heeft ook de laatste snede gras gehakseld bij ons vorige week zaterdag. Andere jaren was ie dan nog druk met de mais.
@JD6930 Dit jaar was het heel verschillend die 10 oktober waren ze daar net begonnen
JD6930
@JohanNunspeetElspeet

Ja geloof ik goed. Onze loonwerker( Bosmans) is 26 september begonnen met de mais, V/d Hout en denk ik ook Reyrink waren toen al bezig. 20 oktober smiddags hebben ze de laatste gehakseld. De rest zal ook ongeveer rond die datum wel klaar zijn geweest denk. Alleen wat hobbyploegjes zijn nog bezig geweest daarna, waaronder enkele tf'rs.

Tis andere jaren vaak november dat de laatste gehakseld werdt. Ook gras. 2013 waren ze op 30 november hier in de straat nog aan het hakselen. Was ook wel lage onbekwame grond door veel regen maar toch.
Mijn eerste was van 14 september en de laatste die ik hoorde in Elspeet was rond 24 oktober

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8320R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!