Elk machine heeft zijn verhaal en ook bij deze Ford 8340 en New Holland D 1000 heeft er ook één. Landbouwer Schollier uit Drongen (B) houd zijn machinepark in ere en is een Ford/New Holland liefhebb

Ford 8340

MMaarten
Elk machine heeft zijn verhaal en ook bij deze Ford 8340 en New Holland D 1000 heeft er ook één.
Landbouwer Schollier uit Drongen (B) houd zijn machinepark in ere en is een Ford/New Holland liefhebber en hart en nieren. Niet alleen de tractoren zijn van het merk, maar ook de hakselaar, maaidorser en dus de pers kwam ook van de Ford/NH band.
Deze New Holland is eigenlijk een D 800 vermomd in een D 1000 jasje en perste vroeger heel wat hooi en stro bij loonbedrijf Soete-Feys uit Mannekensvere (B) maar krijgt nu een leuk en mooi tweede leven bij deze liefhebber van het eerste uur!

De liefhebbers van oud materiaal, die kunnen ook terecht bij deoudedoos.be/

Reacties

Ritchie
Op mijn werk hebben we bijna dezelfde combi lopen, maar dan ist een New Holland 8340 met een echte D1000 😉 Zijn echte stropersen, hooi/gras gaat niet zo goed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8340 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!