Foto van een Fendt 106 S nieuwe aanwinst💪. Foto is geplaatst door SjoerdHylke op 13-11-2016 om 08:46:38, met 9 reacties.

Fendt 106 S

SjoerdHylke
Foto van een Fendt 106 S nieuwe aanwinst💪

Reacties

jorgcorsten
Die heeft op marktplaats gestaan
SjoerdHylke
basia
Vorige eigenaar heeft koppeling "gemold" ? Voering van de plaat geropt ; komt niet van normaal rijden den ik .
SjoerdHylke
@basia Heeft eens geprobeerd em aan te trekken, weet niet of het daardoor komt.
basia
@SjoerdHylke

Zou best kunnen ; krijgt ie ook even best van voor zijn kiezen .

Ben in mijn monteurscarriere ook wel zulke dingen tegen gekomen ; soms bij Transit busjes , maar dan werd de koppeling "gemold" bij wegrijden tegen helling met (te) zware aanhanger bv .

Of een personen auto met caravan in de bergen ; motor goed op toeren en (proberen) weg te rijden , met als gevolg ; koppeling heet en voering ratst van de plaat .
Meestal dan helemaal geen koppelng meer of soms in enkele gevallen voering over elkaar geschoven met als gevolg een "vaste" koppeling .
SjoerdHylke
@basia zou ook nog kunnen. Deze man woonde echter niet in berg gedeelte, en had hij ook geen zware aanhangers. Deze man had een paar schapen en wat koeien.
basia
@SjoerdHylke

Ik bedoel dat met aanslepen de koppeling ook even goed op de donder krijgt ; plaat draait snel , en moet dan ineens de stilstaande motor op gang brengen ; als je de koppeling op laat komen
SjoerdHylke
@basia ja zo, zou wel kunnen ja dat het daardoor komt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 106 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!