International 745 XL - lekt olie bij het wiel

Mijn 745 xl lekt olie bij het achter wiel bij de naaf
wie weet waar dat door komt of wat er stuk is ??
inter745

Reacties

Hoekstraj
Dan is de steekas keerring lek dan moet de hele trompet er af 😉
staaf
Keerring.
Fendttrisixfan
Simpele dichting die wat lekt
inter745
Vanaf de achter brug los of stukje daar voor ??
casejxu
Wiel der af. hele trompet eraf dacht ik... en dan alles eruit steekas eruit... keering vervangen(kjik of deze in de as is ingelopen) en alles weer in mekaar... En als ie is ingelopen naar dealer toe en kjik of een speedi sleeve mogelijk is.
Jeroen1988
Keering, ik heb het ook gehad net vorige week verholpen. wees er wel snel bij want ik heb ook de lagers eruit gedrukt toen die zwaar moest trekken. bij mij kon je gewoon het dekseltje van het trompet halen. (Fendt 100 serie)
inter745
De achterbrug olie hoeft er niet uit tog ?
takeuchipower
Nee de olie hoeft er niet uit je moet hem ook niet helemaal tegen de achterbrug loshalen maar iets voor anders haal je de remmen er ook af en dat hoeft niet
inter745
Oke bedankt
Corne S
Je met die bouten loshalen halen die met sleutel 19 los te halen zijn. De inbusbouten moet je lekker laten zitten, anders valt het differentieel in de bak (bij een ihc 624, volgens mij ook bij een 745). Als de keering vervangen is kan er volgens mij 80w90 olie in.
Hoekstraj
Deze bouten zitten gewoon met sleutel 19 vast dus kan je zo los draaien 😉
kubota-man
Effe nieuwe keerring er in 😃
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!