Illustratie van:

Verwijderen Verwijderen - kan ik mijn tractorfan account ook verwijderen

Ik wil mijn tractorfan accaunt verwijderen omdat ik er geen schik meer aan heb als dat kan bij voorbaat dank

Deel dit topic

Reacties

930triplemaaier
Waarom verwijderen? Het is niet verplicht om eens in de zoveel tijd in te loggen en je krijgt als je je profiel verwijderd ook allemaal gaten
radium45
@930triplemaaier Dat heb ik mij ook al eens afgevraagd... Het moet toch zo kunnen zijn dat als je wil, dat je hier kunt kappen? Bij FB bijvoorbeeld kun je ook volledig verdwijnen. Tinus heeft toch niet het recht om jouw gegevens vast te kunnen houden?
930triplemaaier
@radium45 ik zit op een forum waar je alleen een moderator je account kan verwijderen. In het verleden konden gebruikers dat zelf doen maar daar zijn ze van af gestapt omdat er misbruik van gemaakt werd. (pesten enzo)
Als diegene veel aan discussies deel genomen hebt is het ook niet fijn dat dan al de reakties weg zijn ivm gaten in de discussies.
mijn voorstel is dat alleen moderatoren profielen kunnen verwijderen maar dat reakties ten allen tijde blijven staan. Op deze manier kan misbruik voorkomen worden en voorkom je gaten in discussies. Als moderatoren meerdere keren kort achter elkaar gebruikersaccounts met dezelfde emailadres verwijderen moeten ze zich eens achter de oren krabben waarom. Voor een naamsveranderingen kan men dan ook bij een moderator terecht
mike_v
Quote Reactie van @930triplemaaier:
niet fijn dat dan al de reakties weg zijn ivm gaten in de discussies.

Hoeft toch niet percé zo te zijn dat de reacties verdwijnen? Zijt genoeg fora waar de posts blijven bestaan maar de link naar de gebruikersnaam bestaat gewoon niet meer.
SJB533
@mike_v
Bij foto's van ergens uit de beginperiode van TF missen wel eens reacties. Knap lastig
mike_v
Dat zeg ik niet @SJB533 ... Ik zeg dat het ook zo kan zijn dat een profiel wel verwijderd wordt, maar de bijdragen van dat lid niet. Je kan gewoon niet meer op de gebruikersnaam bij dat bericht klikken.
930triplemaaier
@mike_v dan bedoelen we hetzelfde
Ford 2000 Ruben
@radium45 bij facebook kan je je account 'verwijderen' inderdaad. Maar de aanhalingstekens geven het al aan, je account blijft wel ergens bestaan, voor altijd. Er is namelijk de mogelijkheid dat als je toch je account weer wil, je alles terug krijgt, die gegevens blijven dus bestaan.
MartinZaandam
Gewoon niet meer inloggen en als je geen berichten meer wil ontvangen zet je hier uit. Als dat niet lukt zet je Tractorfan op je eigen email in de spambox. De opmerking: "Tinus heeft toch niet het recht om jouw gegevens vast te kunnen houden?" is te vergelijken met "lucht". Wat heb je betaald om hier op te mogen? niets toch. Heb jij iets (afgedrukte foto's of zoiets) in een envelop aan Tinus gegeven? nee toch. Wat hier staat op Tractorfan is toch door de lucht komen aanvliegen. Als iemand mijn profiel foto afdrukt en ermee aan de haal gaat is dat zo, het is maar "lucht".
Reageer
+2
walker1
@MartinZaandam is ook weer waar. Ik moet bv ook altijd erg lachen om mensen die over copyrights op hun foto's beginnen en moeilijk doen als een ander een foto van TF op een andere site gebruikt. Is misschien niet netjes, maar sommige plaatsen alles maar op TF, andere sites en Facebookpagina's en beginnen vervolgens over privacy, copyright en doen ook nog net alsof een jaarsalaris met die foto's verdienen en een professioneel fotografiebedrijf runnen.Voorbeelden genoeg hier, zal ze niet met nam noemen, maar dan staat er bij zo'n foto bv jantje -landbouwfotografie of zoiets.
jordi 1455
@walker1 Dat iemand zomaar mijn foto's gebruikt vindt ik niet zo erg zolang diegene er geen geld mee gaat verdienen en claimt dat het zijn eigen foto's zijn.
+1
930triplemaaier
@Tinus hoe denk jij hier over?
+2
ster
Is toch iedereen zijn goed recht om zijn eigen profiel te kunnen verwijderen.
En dit moet kunnen zonder tussen komst van de website beheerder.
walker1
@willemnh Uit je profiel is niet veel meer te halen dan dat je waarschijnlijk Willem heet en 42 bent. Pas als ik foto's ga kijken kom ik ook een achternaam en plaatsnaam tegen. Foto's en topics die je zelf geplaatst heb, kan je ook zelf verwijderen. Dan is je profiel eigenlijk helemaal leeg.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de verwijderen Verwijderen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0