Inter 844-s 4wd

Zou je van een 844-s 2wd ook een 4wd kunnen maken als je er een andere as onder zou zetten enz.????

Deel dit topic

Reacties

pekelderboer
Wil niet want je hebt geen uitgaande as in de versnellings bak zitten die naar voren gaat. jd hef hydroliche voorassen gehad maar dat lijkt me ook niet alles . . .
pieto84
Ligt eraan. Het zou wel kunnen, maar het gaat makkelijker als je een 2wd versie met fronthef hebt. De aftakas voor de fronthef wordt dan gebruikt voor de 4wd. Moet je wel de tandwielverhoudingen veranderen.
international-633
Nee hoor.
alleen de grill en de motorkap en zijbeplating.
en een plaatje op de zijkant los halen.
en voor 4wd heb je de aandrijfkast vooras en aandrijfas nodig
inter844-s
Maar zou je ook zoon uitgaande as der niet op kunnen maken??
pekelderboer
Je kan ook trappers op de voor as maken 😃
pieto84
Ik weet niet of er bij de 2wd versies zo'n bak in zit. Denk het niet. Je zou denk ik dan een donortrekker moeten zoeken
pekelderboer
Neej wil niet , 4wd transmissie hef andere assen en tandwielen.
walker1
Koop dan gewoon een 4wd tractor in plaats van zo enorm moeilijk doen en proberen een 2wd te verbouwen naar 4 wd
pekelderboer
Indd vin ik ook, kan je hem beter inruilen als je zelf an het kutten gaat wordt het niks barrel gaat lekken enzo en vast en zeker kapot.
Corne S
Als het goed is, zit aan de linkerkant vlakbij de achteras een deksel. Als je dit deksel eraf haalt, moet daar een tandwiel zitten. Daar kun je hem dan afpakken. Daar doe je dan de voorwielaandrijvingkoppeling tegen aan. Dit tandwiel zit er niet standaard.

Alleen als je nog geen stuurbekrachtiging hebt, moet je eerst nog een orbitrol erbij doen. Ook moet er dubbele hydroliekpomp op zitten.
inter844-s
Oke bedankt corne S stuurbekrachtiging zit er wel op;)
ihc-driver
Als de uitgaande as en koppeling hetzelfde is als van de 55 serie heb ik misschien nog wel zon aandrijfbak met koppeling en tandwielen liggen.
IHC844-s
Past zoon 4wd as van een 1046 of 1246 ook op de 844-s wie weet dat???? is dat allemaal hetzelfde???
ihc-driver
Denk dat ze niet passen

46 serie is 6 cilinder dus langere bouw
hans ih
Veel verschil in.je hebt een 844 mrt ZF 4x4 transmissie,en de latere IH 4x4 transmissie.Als de traktor een rij afhankelijke PTO heeft,zoals 845xl,kun je er 4x4 op bouwen (zij transmissie vooras).
Anders zit er geen groot tandwiel op de pionas en geen tussentandwiel op de pto as.Voor het grote tandwiel te monteren moet de versnellingsbak volledig uit elkaar.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0