3

Hoe toplampjes op uw dak monteren?

Beste leden,

Ik heb voor onze Case 845 XL en John Deere 6920 toplampjes gekocht. 5 stuks per trekker. Nu weet ik niet goed hoe ik ze op het dak moet monteren. Ik zou ze het liefst niet op het dak boren want dan zitten er gaten in. Ik heb al een ijzer gemaakt waar ik ze kan op boren en dan zou ik dat ijzer erop plakken. Maar ik weet niet ofdat dat wel ideaal is.
Graag jullie mening.

mvg

Deel dit topic

Reacties

+4
Et beste is om et niet te doen😊
+1
De JD heeft 2 grote bouten op het dak waar je wel wat kunt vastmaken. Ze zitten ongeveer in het midden, of dat ideaal is, is een ander.
Gaten erin boren is veel makkelijker. Gewoon dak eraf dan kun je lekker op je gemakje op fatsoenlijke hoogte eraan werken en als je ze er weer af wilt hebben is dat prima te doen met glasvezelplamuur aan de binnenkant en afwerken met polyesterplamuur aan de buitenkant, likje verf erop en niemand die het ziet.
Als je een beetje handig bent is het misschien wel leuk om een klein lampje bij de werklampen in te monteren, hetzelfde effect als stadslicht in verstralers op vrachtwagens.
+1
Bedankt voor de info. Kga het nog eens bekijken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0