International 844 S - Verhouding bandenmaat voor achter

Beste, wil graag andere banden aanschaffen, heb er nu R34 onder. Echter zijn deze nogal moeilijk te vinden met redelijk profiel voor een redelijke prijs. In 38 inch is er veel meer keus. Nu vraag ik me echter af of ik dan ook een probleem krijg met de voorwielaandrijving. Rij alleen in de modder /grasland met de voorwielaandrijving aan. Iemand hier ervaring mee? En weet ook iemand wat de verhouding moet zijn? Bvd. Voor jullie bijdrage.

Deel dit topic

844sje

Reacties

Fast Eddy
Een setje nieuwe of bijna nieuwe R34 banden kosten rond de €950,- per paar.
Shop op marktplaats of bel wat lokale bandenhandelaren op.
Fordje4600
18.4 R34 alliance farmpro 2 kosten 900 euro inclusief btw per band, de bkt was iets duurder en barkley was iets goedkoper als alliance
Molcon
Ik heb 4 verschillende verhoudingen van deze tractor, welke maat banden en welk merk zit nu gemonteerd?
844sje
Nu gemonteerd 520/70 r34 en voor 13.6 r24. Heb liever een 2dehands Michelin pirelli band te serie, dan een nieuwe BKT.. Vandaar ook m'n vraag.
Fast Eddy
@844sje

Waarom perse Michelin of Pirelli en geen ander merk?
844sje
@Fast Eddy met de tm serie banden van Michelin pirelli, heb ik het idee dat ik lang niet zo snel vastrijd/slip. Dan met de banden van BKT etc... Rijd vaak op natte veengrond...
Fast Eddy
@844sje

Dan moet je voor Vredestein Traxxion gaan.
Molcon
@844sje
Welk merk banden zit nu gemonteerd? Tussen verschillende merken wilt de afrolomtrek nog wel eens verschillen.
844sje
@Molcon bandenmerk nu is Michelin.
844sje
Kwam op dit forum ook een banden calculator tegen echter lukt het me niet om deze te downloaden, heeft iemand deze nog paraat??
SJB533
@844sje
Die van @selten?
selten
@844sje
Kan ik je toesturen. Dan moet je even pb sturen.
stephan-inter
Heb nog mooi setje 18.4 38 te koop. Met dubbellucht. En cultuur dubbellucht
844sje
@stephan-inter dank voor de aanbieding, maar heb toch nog r34 pirelli tm800 met redelijk profiel op de kop weten te tikken, ben dus voorzien.
844sje
Dit zijn ze geworden

(klik om te vergroten)

Molcon
@844sje Klasse, hoef ik niet meer te rekenen 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S en hebben de trefwoorden voorwielaandrijving en bandenmaat geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!