Illustratie van:

Valtra Valmet 8100 - Vraag over de Versnellingspook en Stuur

Hallo, Ik heb thuis een Valtra valmet 8100 en een 6300, Nou schakelt die 6300 best wel soepel glijdt er makkelijk in zonder moeite, Met 8100 gaat ie soms nog niet vanzelf niet makkelijk dus, Is dat te maken zoja wat moet er dan vervangen worden? Of is daar n smeerpuntje bij?
En me volgende vraag,
Het stuur gaat nie al te licht van 8100 nou is dat mischien type dat zwaar stuurt of hoort dat niet? Alvast enorm bedankt!

Deel dit topic

Reacties

DieEneDanny
Weet iemand het??
stephan-inter
Ooit keer olie ververst?
En filters
jehan
Wat voor uitvoering is die 8100
SJB533
@jehan
Is toch altijd een MEGA?
Bakker S
Kijk eens onder de versnellingspook onder de cabine. Daar zitten wat stangetjes voor het schakelen. Deze eerst maar eens goed smeren. En kijken of de pook zelf wel goed gangbaar is. Heeft deze trekker ook lang stil gestaan? Vooras kun je ook smeren. Er zitten niet altijd vetnippels op. Je zou er 6 moeten hebben op de vooras. Zijn de banden hard of zacht. Rijdt je tijdens het sturen? Hoeveel uur heeft deze 8100?
valmet6400power
@Bakker S
Wij hebben zelf nog nippels bovenop de fusees gemaakt bovenop en op de stuurkogels van onze 6400 😄
Weet niet waar jij er 6 telt?
Bakker S
@valmet6400power Boven op en er onder. Dat zijn er 2 aan elke kant. En 2 op de ophanging onder de motor...
valmet6400power
@Bakker S
Ja okee als je het zo bekijkt zijn het er zelfs 4 van de ophanging van de vooras onder de motor. 2 “voorop” de as en 2 “achter” (ri de cabine) toe 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra Valmet 8100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
518
TREFWOORDEN