Trekkerchauffeur perst zichzelf in pak stro

De chauffeur in onderstaand filmpje haalt een bizarre stunt uit waarbij hij echt álle veiligheidsprincipes negeert. Uit een rijdende trekker springen is natuurlijk al doodzonde nummer 1. Om vervolgens ook nog op de aangekoppelde en werkende grootpakpers te klimmen is in werkelijkheid écht spelen met je leven. Wat er daarna gebeurt gaat iedere fantasie van een normaal mens te boven.

Onderstaand filmpje is een computermontage...probeer dit dus niet na te doen. Een (grootpak-)pers is immers één van de meest gevaarlijke werktuigen.

Deel dit topic

Reacties

SJB533
Was al geplaatst...
steyrcvt6160
Staat er al op
fendtfan16
Sorry niet gezien. heb wel gezocht maar zag niks

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0