Tractor van de toekomst

Hallo,
Voor onze studie Advanced Business Creation doen wij een onderzoek naar de tractor van de toekomst, wij voeren dit onderzoek uit in opdracht van Farmertronics. Omdat de tractor moet voldoen aan de belangen van de boeren hebben we een enquête opgesteld met een aantal aspecten van de tractor. . Wij zijn vooral opzoek naar boeren uit de groente- en fruitsector omdat wij daar in eerste instantie onderzoek naar doen. De enquête is te vinden in onderstaande link:
docs.google.com/forms/d/…
Alvast bedankt voor uw tijd!
 Farmertronics Enquête (docs.google.com)

Korte enquête over de tractor van de toekomst. Alle vragen zijn om die reden gericht op de toekomst. Farmertronics is een onderneming die zich bezighoudt met het ontwikkelen van een tractor met alternatieve aandrijving, waardoor deze uitstoot-vrij zal zijn. Wij zijn twee studenten Advanced Business Creation en voeren een innovatieopdracht uit voor Farmertronics, vandaar deze korte enquête.

daanvdb

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden voeren , tractor , boeren , onderzoek , studie en toekomst geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!