Enquête Farmertronics Tractor van de Toekomst

Hallo,

Hierbij een korte enquête over de tractor van de toekomst. Wij zijn twee studenten Advanced Business Creation en voeren een innovatieopdracht uit voor Farmertronics, vandaar deze korte enquête. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u de tijd neemt om deze korte enquête in te vullen, dit zou ons veel helpen met het onderzoek voor Farmertronics waar wij op dit moment mee bezig zijn.

Groet, Daan van den Brand & Ruben Meij
 Farmertronics Enquête (docs.google.com)

Korte enquête over de tractor van de toekomst. Alle vragen zijn om die reden gericht op de toekomst. Farmertronics is een onderneming die zich bezighoudt met het ontwikkelen van een tractor met alternatieve aandrijving, waardoor deze uitstoot-vrij zal zijn. Wij zijn twee studenten Advanced Business Creation en voeren een innovatieopdracht uit voor Farmertronics, vandaar deze korte enquête.

ABCFarmertronics

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

deutzdxfan.
Een hele kortje enquette en geen moeilijke vragen. Kost nauwelijks tijd dus iedereen ff invullen.
+1
Mdbm
@deutzdxfan. Ik vond het voornamelijk nutteloze vragen. Ik heb ze dus ook niet ingevuld.
Wimsumar
Beste MdBM:

Quote Reactie van @Mdbm:
voornamelijk nutteloze vragen

Voor de electronicaliefhebbers is een dash- of achterraamcam misschien wel wat.

dumpert.nl/mediabase/7382671/…
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden voeren , tractor , prijs , brand , onderzoek en toekomst geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!