International 856 XL - sens o draulic hydrauliek probleem

Hallo
Mijn 856xl- uitgerust met het sens o draulic systeem- heeft het volgende probleem. Soms valt de hele hydrauliek:stuurinrichting,hef en externe aansluitingen tegelijk uit of reageren tegelijk heel schokkerig.Zelf zit ik te denken aan het uitvallen van de lage stuurdruk van het systeem,geregeld door het stuurdruk regelventiel. Maar omdat ik de trekker nog niet zolang heb,dus weinig sleutel ervaring hiermee heb, hoop ik dat iemnd mij iets meer kan vertellen over dit probleem.
met vr. gr. Douwe

Deel dit topic

dmolenaar

Reacties

Hoekstraj
Volgens mij ligt het aan het stuurdruk regelventiel want daar zit volgens mij een elekrische klep in als hij de te weinig stroom krijgt dan valt de druk ook
tom xla
Kijk is naar je olie pijl van de hydroliek
SJB533
En de kwaliteit van de olie, als die smerig is werkt t ook niet meer
agkl
Controleer olie pijl, zuigfilter. kan niet missen
dmolenaar
Bedankt voor de reacties. De olie is goed op pijl, maar hoe lang dit spul er in zit weet ik ook niet. Dus ik zal de filters vervangen en de olie verversen. In de hoop dat dit euvel dan voorbij is. Als er verder nog tips zijn, dan hoor ik ze graag.
met vr. gr. Douwe
janhenk
Ik denk dat wat hoekstraj zegt als je de leiding volgt van de pompen naar de filters dan zit daar een soort magneet schakelaar aan die moet de klep los gooien voor meer liters 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 856 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!