Illustratie van:

New Holland TD 3.50 - Veiligheidsriem voor bijrijder van new holland TD 3.50 en mc cormick d 439

Beste tractor fans weet iemand of je een veiligheidsriem als bijrijder om moet op deze tractors of niet ik hoop dat iemand me een andwoord er op kan geven

new holland TD 3.50
mc cormick D serie
lanz bulldog 2416 t/m 4016
Steyr 180 A
en anderen tractors met bijrijders beugel
m.v.gr steyrlanzboy

Deel dit topic

Reacties

Feeling Blue
De onderste post uit dit topic geeft wel helderheid tractorfan.nl/topic/46037/
Wimsumar
Beste Feeling Blue:

Quote Reactie van @Feeling Blue:
De onderste post uit dit topic geeft wel helderheid

Ja, dat is meestal zo als ik me met een topic ga bemoeien. 😜

On topic:

@SteyrLanzBoy:

Quote:
veiligheidsriem

Soms vraag je je wel eens af waarom zijn/haar ouders niet een kinderbeveiligingsmiddel hebben gebruikt toen de natuur het van hun verstand overnam.

Ehhh,.. het komt aan op gezond verstand gebruiken:

2014: forum.infopolitie.nl/viewtopic.php/?t=36298
steyrlanzboy
@Wimsumar ik heb op de D 439 van mijn opa een bijrijders beugel zitten en daar zit ook geen riem op en gisteren even naar de dealer geweest en heb het ook gevraagt en ze zijden op een tractor is de riem niet verplicht om te dragen
Feeling Blue
@Wimsumar 😎

@steyrlanzboy Er is een hele hoop niet verplicht.. en is ook niet nodig omdat we toch ook allemaal zelf kunnen nadenken.. Ik sukkelde regelmatig in slaap als kind op het spatbord... Dat gaat prima met een slakkengangetje.. op de weg is dat een ander verhaal..
En de verzekeraar zal er ook wel iets van vinden als puntje bij paaltje komt.. (denk aan niet uitkeren etc.. dus check het daar ook even, meestal zijn inzittenden/passagiers niet meeverzekerd) maar gewoon gezond verstand zegt me dat het niet verkeerd is om toch te kiezen voor iets als een riem/(fiets)kinderzitje/zweefmolenbeveiligingsbeugeltje..

En als dat erop zit kun je je weer gaan afvragen of dat slim is mbt kantelgevaar van de trekker.. gewoon kijken naar de omstandigheden, de ene keer is het redelijk veilig en de andere keer is het beter van niet..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TD 3.50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
512