International 745-S - Hydrauliek pomp vervangen

Hallo,

Ik ga dit weekend van mijn 745s de hydrauliek pomp vervangen. Mijn vraag is of deze is verwijderen is zonder bijvoorbeeld de de distributie kant los te maken. Sommige tractors hebben dat weet ik. Mvg René
Welten

Reacties

+1
856xlih
Kan er zo af zonder de distributie los te maken
+1
Fast Eddy
1 draad eind moet je eruit draaien en een contramoer bij de distributie moet los. Meestal moet je het tandwiel over zetten.
Welten
@Fast Eddy ja oke maar je pakt de pomp er dus af als de 2 moeren los hebt die op de draadeindes zitten. En als je de pomp eraf hebt zet je het tandwiel om
+1
Fast Eddy
@Welten

Zo heb ik het ook gedaan. Heb je wel een nieuwe pakking tussen de pomp en distributie?
+1
Welten
@Fast Eddy goed dat je het zegt. Ga ik regelen
+1
Corne S
@Welten

Zekerheidshalve zou ik de lengte van de as ten opzichte van de flens even vergelijken met de oude. Ooit eens een andere niet originele pomp er op gezet en drukte door het deksel heen = koelvloeistof bij olie.

Doe ook nieuwe o-ringen tussen flens en pomp.
redeagle14
@Corne S zelfs met originele Bosch pompen kan de as een gat in de distributie deksel maken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745-S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!