Eigenaar gezocht van gedumpt gereedschap

ARRIEN - Maandagmiddag 10 september kreeg de politie een melding binnen dat een boer diverse gereedschappen had aangetroffen in de sloot.
De agenten troffen in de sloot aan de Noordelijke Dwarsweg in Arriën deze gereedschappen aan. Vermoedelijk zijn ze van diefstal afkomstig en in de sloot gedumpt.

Helaas heeft de politie er tot op heden geen eigenaar bij kunnen vinden en daarom roepen zij jullie hulp in!
Het gaat om gereedschappen ten behoeve van Energiebeheer en worden vaak gebruikt door bedrijven zoals BAM, SIERS, ENEXIS en VAN GELDER. De gereedschappen zaten in een blauwe en rode koffer.

Herken je deze gereedschappen of weet je waar deze vandaan komen dan hoort de politie dit graag! Bel met 0900-8844.
 Eigenaar gezocht van gedumpt gereedschap (112vechtdal.nl)

ARRIEN - Maandagmiddag 10 september kreeg de politie een melding binnen dat een boer diverse gereedschappen had aangetroffen in de sloot. De agenten troffen in de sloot aan de Noordelijke Dwarsweg in Arriën deze gereedschappen aan. Vermoedelijk zijn ze van diefstal afkomstig en in de sloot gedumpt.

Nieuwsgrazer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden gereedschap , platteland , diefstal , politie , boer en gezocht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!