Agendapunt: Historische Feldtage (Nordhorn)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Historische Feldtage " stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Historische Feldtage pagina in de agenda.

Lees meer »

R Spijker

Reacties

Gerlof P
Gaat niet door dit jaar
Fast Eddy
Klopt inderdaad. Jammer.
gerjan bosie
Dat is dus helemaal zeker wou er dit jaar voor het eerst naar toe?? En welke show is dan nog zo groot om er geen te gaan???
+2
stijn-de-bock
@gerjan bosie panningen zal zeker de moeite waard zijn.
Fast Eddy
@gerjan bosie

Het staat op de site van de Feldtag.
+2
Schluterfan
Ik vind Nordhorn eigenlijk stukken indrukwekkender dan Panningen. Moet je als oldtimerliefhebber zeker eens gedaan hebben. Alleen is er ook dit jaar geen editie, wat heel erg jammer is!
olro 61
Hopelijk lukt het ze volgend jaar weer, dat waren echt dagen om naar uit te kijken.
+1
SJB533
Afgelopen jaar ook al geen editie, toch?
remco rooks
@SJB533 klopt
+4
olro 61
@SJB533 Dat er in 2018 geen Feldtag zou zijn, daar waren we een jaar van tevoren op voorbereid...maar dat hij ook dit jaar niet doorgaat is voor vele liefhebbers een flinke teleurstelling.
+1
Kramer U800
Hopelijk gaan ze het volgend jaar organiseren! 🤞 Als dat zo is zal het vast wel druk worden!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!