Veenhuis en kverneland werken samen

Veenhuis en kverneland werken samen in duitsland.

Deel dit topic

Reacties

MOOI-WARK
Mooi tankje 😃
deutz dx
Niks mis mee idd
MOOI-WARK
Daar krijg je bij ons 'de' put wel leeg mee 😃
dx11
Mooi spul ja!
mark_geffen
Op zich niet zo'n hele gekke stap. Na de overname van de oogstmachines van Veenhuis door Vicon (Kverneland).
BjornM
Samenwerken is tegenwoordig in deze tijd wel nodig om te overleven.

Je ziet het ook wel met de AGCO groep en Laverda, is gewoon kostenbesparing.
956xlpower
Gaat toch helemaal niet over kosten besparing jonge! Het gaat er meer over om meer naamsbekendheid en marktaandeel te vergroten in buitenland.
BjornM
Ja, dat speelt uiteraard ook mee, maar als AGCO combine-onderdelen kan gebruiken van Laverda, en ze dus zelf niet meer hoeft te maken, wat denk je dat dat oplevert per jaar?
Boerenjongen16
En word er dan ook iets aan de techniek veranderd, ben hier wel benieuwd naar! Zelf nog niks van gehoord!
956xlpower
2 keer de helft, maar daar gaat het hier toch niet om. vicon maakt toch geen mesttanken of zodebemester dus... hebben ze weinig aan. Mss culters ofzo weet ik het, het zal voornamelijk gaan om de buren ook een veenhuistank te kunnen verkopen. En om daar ook de service te kunnen verlenen om de klant tevreden te houden
Zouden ze nu eindelijk afstand genomen hebben van de vacuumpomp ? En nu gewoon verder gaan met verdringerpompen ? Of is het oude concept nog steeds hetzelfde ?
Jb26
Hahaha sterkte voor kneverland!
SJB533
😄 Joris, die waren al leverbaar hoor.
@SJB533

Ja als optie zekers ?
joozt
Ik hoop niet dat ze afstand nemen van de vacuumpomp....
SJB533
Inderdaad, Joris, standaard liggen er VMR pompen op. Weet niet welk merk/soort pomp.
mf 35X driver
Laat de mest maar mooi veenhuis blijven!
Laurens_DX
Sommigen zouden de volgende keer even goed rond moeten kijken op internet... VMR wil zich alleen richten op de mestaanwending. De voederwinningstak hebben zij alleen verkocht aan Kverneland. De samenwerking met Kverneland voor hun tanks is puur voor het gebruik van een flink dealernetwerk.
weurding
@Laurens_DX dat geloof ik direct, kverneland is een begrip in europa, veenhuis is net zo min bekend als schuitemaker of jako, en kotte garant is hier ook niet bekend, zo zijn er zat merken die topproducten leveren in eigen regio maar geen naamsbekendheid genieten over de landsgrenzen
Laurens_DX
Ja als je meer afzet wil is het "meeliften" met een groot en bekend netwerk ideaal. Kverneland en Vicon zijn bijvoorbeeld ook de enige merknamen die zij hebben gehouden, dit zijn de 2 meest bekende merken.
In Belgie heb je toch ook machines (Krone bijv.) die via Joskin worden verkocht?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
20
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0