Illustratie van:

John Deere 3040 - Vast in eerste versnelling vooruit.

Ik heb juist een john deere 3040 gekocht en deze reed zonder problemen. Maar toen we er thuis mee wouden rijden na het vervoer zat hij vast in eerste versnelling vooruit. Dus ik kan nog hoger schakelen maar kan hem niet in achteruit of tweede zetten. Dus vroeg ik me af of iemand een idee heeft om hem uit zijn versnelling te halen.

Deel dit topic

Reacties

aad3040
Schakelmechanisme even nalopen, zijn hefboompjes en stangetjes, misschien over een dood punt waardoor niet meer terug kan, gesproken over een SG2 cabine.
+1
SJB533
@aad3040
Ik dacht ook direct aan de SG2. Denk dat hij niet lekker in de sleuf ligt. Je moet rustig schakelen met die 40-serie, is mij geleerd. Schakel je te vlot, ligt hij tussen het mechanisme in de console.
gerjan bosie
Als ik jou profiel foto.s bekijk gaat het om de sekura cabine en dus niet de sg2 ik weet dat die bekend staan dat daar bij het mechanisme nog wel eens wat los ging en je kunt in de hi Lo gewoon schakelen
+1
Arie_MF
De verkoper kan je dat vast wel vertellen, of weet die van niets?
@Arie_MF we hebben de verkoper al eens gevraagd wat het zou kunnen zijn. Maar hij had het nog niet voor gehad.
+1
aad3040
Weet je al wat meer wat er aan de hand is.
Nee heb nog geen tijd gehad om er naar te zien. Maar denk wel dat de schakel pook er uit is gesprongen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3040 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!