Illustratie van:

Case International 856 XL - aftakas inschakelen

Ik was vandaan van plan om de gierput leeg te maken met een gierton ik had alles klaar om te gaan dus dacht die zuig ik ff leeg maar de aftakas schakelde niet in ook niet met de zwarte hendel achter de stoel wat is er kapot???

Deel dit topic

Reacties

newholland tsa
Gaat de aftekas kraken ofzoiets als je hem aan wilt zetten?
hermanmuntstra
Heb je de zwarte hendel achter de stoel wel de goede kant op gezet
mcd-439power
Kraken doet altijd als je de zwarte hendel naar je toe trekt om in te schakelen maar nu helemaal niks ook geen weerstend op de hendel
daniel-2142
Die naast je stuur naar je toe trekken en die die achter je stoel naar je toen en die die bij ej stoel van je af en dan moet ie draaien
succes
Hoekstraj
En anders is de aftakas plaat versleten dan moet hij door midden als hij niks meer doet of anders ff bij stellen
wolseley
Gebruik je de handkoppeling wel dan?
mcd-439power
Natuurlijk gebriuk ik ook de hendel naast het dachbord
Welke hendel zit geen weerstand ? die van de handkoppeling ?
DaanHaar
Bij geen weerstand op de koppelingshendel (die naast het dashboard) is of de koppelingskabel gebroken (dit kun je zien links onder de cabine) anders de veren in de koppeling en daarvoor moet de trekker door midden. Als de plaat was versleten zou je wel weerstand op de koppelingshendel hebben.
RuudBus
Denk dat de hendel uit de "kom" is. ik dacht dat die met zo'n bolletje in een kommetje zit en als je hem dan vrij heen er weer kan doen is die er af
mcd-439power
Er zit geen weerstand op de hendel achter de stoel
japie82
Spanstift gebroken denk ik, die handel zit met een spanstift vast en die breekt soms wel eens. hebben wij ook wel eens gehad met onze 1056, moet je heel die plastic kap die om de hef/hydroliek hendels zit eraf schroeven, dan kun je erbij.
mcd-439power
Ik ben met de tractor net openneer geweest naar de monteur en het bleek een lulig pinnetje
te zijn hij heeft hem er ff ingeslagen en ik kon weer naar huis. bedankt voor de reakties
Husqvarna
Ik lees het nu pas, bij onze 956 kun je er zo bij, zit die hendel op de bak (onder de cabine) weer op de plek, tik of trek die verrote spie er uit, nieuwe er in klaar.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 856 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
4