15

Ervaring met Roltechnika?

Hallo,

Wij hadden onze preirooier te koop gezet op marktplaats. We kregen een reactie van een Pools bedrijf genaamd Roltechnika. Heeft iemand van jullie ervaring met dit bedrijf? Ze willen deze zaterdag komen kijken en betalen, en volgende week komt de vrachtwagen om de rooier op te pikken. Dit vind ik een beetje vreemd, of ben ik nu te voorzichtig? Dus iemand goede of slechte ervaringen met dit bedrijf, laat het mij weten.

Deel dit topic

Reacties

Hoezo jij krijgt geld en ze nemen dat ding mee dat is toch niet zo raar?
Wat moet ik met de site, ik kan het niet eens lezen 😉
Als je bij hun blijft als ze komen kijken en komen ophalen dan kunnen ze ook niks anders mee nemen. maar ze kunnen altijd een keer terug komen als je het niet verwacht 😉 maar dat heb je bij iedereen.
@Johndeeretje

Vertaalfunctie van Google?

Dus jullie vinden het niet vreemd dat een pools bedrijf op zaterdag komt betalen en weeks erna pas komt laden?
Ik zou wel mooi vinden eerst betalen dan halen. Voor zelfde geld komen ze hem nooit meer halen. Hahaha.
Ik zou het gekker vinden als ze hem eerst op willen halen en later betalen 😃
Hoor het wel meer , poolse opkopers die via oa marktplaats machines kopen en contant betalen en later een poolse transporteur langs stuurt om op te halen , nog geen gekke dingen van gehoort , je moet er wel bij blijven natuurlijk maar dit ziet er wel betrouwbaar uit die site met veel machines uit ned. achteraf weet je het
Nou dan mag je hem anders naar hier sturen, hebben ook nog een preirooier staan die weg mag
Een paar maand geleden hebben we onze allaeyes sproeier ook verkocht aan 2 Polen. Deze zijn komen kijken, hebben de sproeier onmiddelijk betaald en een paar dagen erna zijn ze hem komen halen, alles is eerlijk verlopen. Ze hebben zelf nog een heleboel andere oude rommel opgekocht zoals een oude maaier, versleten tractorbanden,... .
Klink nie vreemd... Althans, hoor meer van zulke verhalen die gewoon goed verlopen 😄 .
Met die jongens is wel goed te handelen, zet alles wat je kwijt wilt gereed, grote kans dat ze alles in een keer opkopen hier in de regio doen ze dat ook, betalen voor het afhalen, als ze een vrachtwagen of 3 bijeen hebben komen ze langs.
Pas zag ik ook ergens een foto van iemand die een gierkist in de vrachtwagen reed voor polen. die kopen hier gewoon een hoop op en als de vrachtwagen vol zit laien ze het op en brengen het weg
Soms heb je Polen die met een dikke auto rondrijden om de geldzaken te regelen. Een ander haalt de machine weer voor hun op. Niks vreemds aan op zich.
Zet de machine gewoon voor op het erf of aan de weg, dan hoeven ze het hele bedrijf ook niet te zien.
Heb al veel handel gedaan met Polen, maar nooit slechte ervaringen mee gehad. De reputatie van deze jongens is niet zo goed, maar behandel ze normaal en ze zijn goed voor jou. En als je de volgende keer rotzooi hebt komen ze het weer oplaaien, ideaal toch?
@ijskonijn

toevallig geen adresje voor mij, want hebben hier ook wel nog het een en ander staan

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
2