Fendt 106 - Materiaal aan binnenzijde dashboard

Hallo,

Heb het dashboard van mn fendt 106 gespoten, voor het spuiten heb ik het "schuim" aan de binnenkant van het dashboard eraf gehaald. (Was behoorlijk vergaan)
Nu wil ik het dashboard weer opbouwen.
Heeft elke 100 serie dit materiaal aan de binnenkant? Of alleen die met ls cabine?
Neem aan dat demping van geluid de enige reden voor dit materiaal is?
Dealer kan het niet meer leveren?
Iemand dit vaker meegemaakt?
Vriendelijke Groet,
Bas

Deel dit topic

Fendt-106

Reacties

Tim Hurkmans
Mijn Fendt 106s zonder cabine heeft dit ook. Ik heb het er een tijdje terug afgehaald en vervangen voor rubber want die van mij was ook vergaan. Ik denk dat het niet voor demping van geluid is, mij lijkt het vooral om de spleet tussen het dashboard en de kap eromheen op te vullen. Als ze die kap tegen het dashboard aan gemaakt hadden zou het gaan trillen en een irritant geluid maken lijkt mij.
Fendt-106
@Tim Hurkmans
Ik bedoel niet de rand op de kopse kant eh.... echt het "schuim" rond de klokken.
steyr 9087
@Fendt-106
Klopt zit bij mij 103 lS ook gewoon bij kramp een isolatie mat bestellen is aan 1 kant zelf klevend en daar de gaten uitsnijden voor je elektrische componenten
Tim Hurkmans
@Fendt-106 Ah, dat zit er bij mij niet op rond de klokken. Ik weet natuurlijk niet of dit er origineel wel op zat.

Waar ik wel heb schuim heb zitten is achterop het grijze paneel dat de stuurkolom bedekt onderaan. Ik heb geen flauw idee waarom dit er zit. Ik heb daar een deel van weggehaald omdat ik schakelaars op dat paneel gemaakt heb, onder de uittrekknop om de motor af te zetten.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 106 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!