Case International 856 XL - Toerenteller werkt niet meer, wat kan de oorzaak zijn?

De toeren/uren teller van mijn international 856 xl is doet het niet meer. Ik heb de kabel die vanaf de motor naar de teller loopt er al af gehaald, die draait wel rond. Ik denk zelf dat de teller dus kapot is, kan ik nog wat anders checken om hier zeker van te zijn voordat ik een nieuwe teller koop?
Yanmar1101d

Reacties

Piet1960
Zal toch een nieuwe kabel proberen, het vierkante uiteinde van de kabel slijt en wordt dan toch niet goed meegenomen, ook al lijkt het bij demontage wel zo.
Yanmar1101d
Bedankt voor de reactie, ik heb een nieuwe kabel besteld👍🏻
+1
Schluterfan
Ik weet niet hoe het bij deze trekkers is, maar ook de haakse overbrenging die op de motor zit waar de kabel op gemonteerd word kan defect gaan. Best ook controleren
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 856 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!