Illustratie van:

John Deere 4240 S - Voorwielaandrijving schakelt niet uit

Hallo allen,

Ik heb sinds kort een john deere 4240s gekocht. Hij werkt prima alleen schakelt de voorwielaandrijving niet uit. Heb me er nog niet in verdiept maar was benieuwd of er hier toevallig mensen waren die er verstand van hebben en wellicht een aantal mogelijke oorzaken weten.
Alvast bedankt, groeten Willem

Deel dit topic

Reacties

FearTheDeere
Even onder bij de vooras kijken of je geen kabelbreuk hebt en alle stekkers er wel opzitten. Als ik het goed heb, moet er stroom op staan en dan is je voorwiel aandrijving uit
Bij de 6000 serie is het zo dat als de zekering van de remlichten kapot is dat de 4wd blijft ingeschakeld. Ik weet niet of dat bij deze ook al zo is, maar een zekering nakijken is snel gebeurd.
gerjan bosie
Bij de bak waar de as eruit komt moet het kabeltje stroom hebben heeft die dat niet staat de voorwielaandrijving in anders bij je schakelaar onder dashboard kijken bij mij heb ik het ook moet ik even pieren met de zekeringen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4240 S en hebben de trefwoorden fronthef en voorwielaandrijving geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0