Case IH 845 XL Plus

Hallo ik had de 845 met de voorlader van quicke van de buurman gebruikt met balen pakken en toen ging een plastic ding kapot dat er voor zorgt dat de voorlader beweegt en hebben meer mensen dit gehad of licht het aan mijn gerop
alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

ErDee
Je bedoelt je hebt de joystick eraf gesloopt?
Rega
Als et alleen je plastic afdek kappie is van de joystick ken dit weinig kwaad. Die standen weet je toch wel uit je hoofd neem ik aan.
dirkie ten hove
ErDee ja maar normaal gaat dit wel goed want wij hebben zelf een shovel

Rega ja wat ik al net zij we hebben een shovel en geen balen klem er op die komt nog
fendt trekkertje
Huh??
frank_mf
@dirkie ten hove

heb ik ook een keertje gehad, hij was doorgeschoten ofso, kon niet meer omhoog, hebben er een stel dikke tirips op gedaan en hij doet het alweer 2 jaar zo.
frank_mf
@dirkie ten hove

als ik zo naar je foto's kijk weet ik niet zeker of het dezelfde kwaal is, hebben iig wel dezelfde combi (case 845 XL plus + Quicke 650)
johnd-ts
Heb ik ook weleens gehad op stage bij een LMB, we hebben toen heel sterke lijm gebruikt en het kapje er weer op gelijmd, nooit meer iets mee gebeurd 😉
daan knol
Van welke buurman dan Dirk-Jan ?
inter-Eric
@daan knol die langs hem woont
dirkie ten hove
Gerrit van de weg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0