Groepen maken op tractorfan

Beste leden van tractorfan laatst ben ik lid geworden van een facebook groep over tractoren ik dacht bij me zelf of je ook hier op tractorfan groepen kan maken voor mensen de bij voor beeld van international houden en dat je er mee kan praten en ideeën uit wisselt m.v.g steyrlanzboy

Deel dit topic

Reacties

+6
a3vandiejen
Op zich een leuk idee maar de liefhebbers van Inter, Fendt ,Same noem maar op zoeken elkaar toch wel op.
+4
Martinsame
@a3vandiejen ik vindt het op zich wel leuk alles een beetje door mekaar.
+3
a3vandiejen
@Martinsame Jazeker, anders word het saai.
+4
Martinsame
@a3vandiejen ja precies nu zie je van alles wat, heb liever dat het makkelijker wordt om een filmpje te plaatsen.
+1
a3vandiejen
@Martinsame Ja dat zou ook mooi zijn inderdaad.
+12
roscho
@steyrlanzboy Heel Tractorfan is een groep voor tractorliefhebbers, net zoals Truckfan een groep is voor truckliefhebbers. Binnen Tractorfan zijn er verschillende mappen waarin de foto's van de merken komen. Merkliefhebbers kunnen dus via Foto's-Overzicht (resp. Video's - overzicht) bij hun eigen merk komen.
Ik ben er geen voorstander van om nog meer afscheidingen te maken, het is juist goed om ook te kijken bij andere merken en om gedachten uit te wisselen met de bezitters/liefhebbers daarvan.
T.a.v. @Martinsame en @a3vandiejen: Als videos gemakkelijker geplaatst konden worden, zou dat mooi zijn. Maar dan zou alles lokaal moeten worden opgeslagen. Omdat videos soms heel grote bestanden zijn (een paar minuten film is al snel honderden Mb's), heb ik er begrip voor dat dit via Youtube gaat. Uiteindelijk is uploaden naar Youtube niet veel moeilijker dan het uploaden van foto's naar TF, tenminste op de computer. Op de telefoon weet ik het niet, maar die gebruik ik daarvoor toch niet.
+1
Kramer U800
@roscho Helemaal mee eens! 👍
+2
Towaberg
Kan perfect via telefoon, je YouTube filmpjes op Tf zetten. Ik doe het altijd zo.@roscho
+3
a3vandiejen
@roscho Het is inderdaad via YouTube niet heel moeilijk. Wist ook niet dat het met zo,n filmpje te veel MB was, mooi dat je dat zo uitgelegd hebt.
+1
Martinsame
@roscho duidelijk uitleg, bedankt. 👍
b-loc
Kunnen wij zelf fotogroepen maken van types binnen een tractormerk? Of wie zijn de moderators die dit wel kunnen?
+1
roscho
@b-loc Dat wordt gedaan door de admins. Ik ken ze niet allemaal, ik weet alleen @Bert353 en @Tinus. Er zijn er nog enkele.
+1
Bert353
@roscho sorry roscho, ik ben echt niet zo handig met de computer dat ik nu ook gelijk admin ben. 😞
+2
roscho
@Bert353 , @SJB533 Heren, excuses en bedankt dat jullie dit hebben rechtgezet.
+1
SJB533
@roscho
Je haalt Bert en mij door elkaar

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0