Illustratie van:

Zitmaaiers MTD - Aandrijfriem achteras loopt er af

Ik heb een oude mtd zitmaaier. De beide riemen zijn recent vervangen met passende nieuwe (kramp). Na het wegrijden doet deze het kort en na het schakelen naar een andere versnelling ( >4e ) loopt de aandrijfriem naar de achterwielen er af. Ik krijg dit niet gefixed. De idler pulley al eens los gehad en wd40 op het draaipunt gespoten. Riem lijkt strak te staan, maar schiet er dus af na een paar meter rijden / maaien. Iemand die mij tips kan geven?
MTD 1345451E679 Lawn tractor

Deel dit topic

Reacties

+1
redeagle14
@Jipper73 goed kijken of de Variomatic poulie wel goed schuift.
+1
contitour
Had mijn oude MTD ook na vervangen van de aandrijfriem. Ik heb uiteindelijk een spanpulie vervangen met een diepere groef. Daarna geen last meer gehad. Is inmiddels wel veel jaar geleden dus details weet ik niet meer.

Groet Bouke

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de zitmaaiers MTD ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0