Illustratie van:

International 745 - Ik moet regelmatig hydrauliekolie bijvullen bij mijn international 745xl

Ik moet regelmatig hydrauliekolie bijvullen bij mijn international 745xl terwijl de aangesloten machines geen olie lekken. Ik heb gekeken naar het olieniveau in de versnellingsbak en die staat te hoog. Zou het kunnen dat er op 1 of andere manier hydrauliekolie in de versnellingsbak komt of waar moet ik anders zoeken?

Deel dit topic

Reacties

+1
Is veelvoorkomend probleem. Onderaan het hefdeksel zit een deksel met pakking tussen. Deze lekt dan, waardoor de hydrauliekolie bij je versnellingsbakolie komt.
Je moet het hefdeksel eraf halen, plaatje erafdraaien nieuwe pakking ertussen en je probleem is opgelost. 😉
+3
Corne S
En niet vergeten je ontluchtingsfilter schoon te maken (bovenop peilstok). Als de kieper naar beneden gaat, komt de olie terug en er moet dan geen druk op reservoir komen te staan.
labella
Oke bedankt voor de reacties. zo gauw ik tijd heb zal ik er mee bezig gaan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN