Illustratie van:

International 633 - Synchron-sticker

Beste mensen,

Ik ben op zoek naar een Synchron-sticker voor op de motorkap van mijn 633. Ik kan zo niks op internet vinden. Heeft iemand een adres waar deze nog te vinden zijn?j

Ik heb ook gezocht naar de gewone stickers, en toen kwam ik deze tegen. Deze zijn fors goedkoper dan de meeste andere die worden aangeboden op internet. Heeft iemand hier ervaring mee? Zijn de kleuren en maten en het lettertype goed? Ze zijn 133cm lang, en 6,5 hoog.

Pieter

Deel dit topic

Reacties

pieto84
Sorry, link vergeten:
ebay.de/itm/…
Fokke
TF-lid @caseih212 kan je misschien wel verder helpen 😛
IHC-power
Kleuren, lettertype en maten lijken me goed te zijn. Al is dat natuurlijk moeilijk te zien op die foto op ebay. Ik denk niet dat je de Synchron stikker nog ergens kan krijgen. Wij hebben de stickers van een 633 gewoon allemaal laten namaken.
international-633
Originele stickers van case ih waren bij mij 34 euro per stuk!
tenminste dacht ik, begin nu wat te twijfelen maar setje was onder de 80 iig

synchron sticker weet ik niet...
SJB533
Wellicht heeft Johann Hood de Synchron stickers? Origenele Case IH sticlers kloppen niet de letters zijn namelijk te grijs/wit!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
9