Tractorchauffeur ramt berucht viaduct in Waalwijk en rijdt door

WAALWIJK - Op de Hertog Janstraat in Waalwijk heeft woensdagmiddag een tractorchauffeur weer het waarschuwingsbord geramd voor het beruchte viaduct. Daarna reed hij door en ramde hij met de bovenkant van zijn tractor de brug.
 Tractorchauffeur ramt berucht viaduct in Waalwijk en rijdt door (bd.nl)

WAALWIJK - Op de Hertog Janstraat in Waalwijk heeft woensdagmiddag een tractorchauffeur weer het waarschuwingsbord geramd voor het beruchte viaduct. Daarna reed hij door en ramde hij met de bovenkant van zijn tractor de brug.

Nieuwsgrazer

Bijlages

(klik om te vergroten)

Afbeelding van gelinkte bron artikel

Reacties

Jan mf6465
Niks gevoeld meneer
+3
1046
Sorry . Zat op me telefoon. Zag het waarschuwingsbord niet
Fast Eddy
Wel raar dat er in het artikel, bij de foto`s staat dat het een vrachtwagen is geweest.
+1
walker1
@Fast Eddy Er was ook een kenteken genoteerd, zal dus wel een vrachtwagen geweest zijn.
dennisbouter
@walker1 in brabant rijden best wel wat GV kentekens rond
walker1
@dennisbouter Waalwijk is best nog wel eindje van de Belgische grens af, dus de kans dat het een GV kenteken is, lijkt me klein.
1046
@walker1 hier rijden er ook met gv kenteken . Dus dat zegt niks
dennisbouter
@walker1 dus de bedrijven bij jou in de woonplaats werken alleen in die woonplaats? 🤔
walker1
@dennisbouter Woon vlak bij Nijmegen en dus niet heel ver van de Duitse grens vandaan, maar rijden hier maar weinig GV kentekens rond. Meeste loonwerkers bedienen wel de hele regio, maar waarschijnlijk niet of maar weinig over de grens. Nu was er hier enige tijd terug een topic dat ook over GV platen ging, in België wordt daar veel strenger op gehandhaafd, geen kenteken is meteen boete, in Duitsland gaan ze in de grensstreek wat makkelijker om met Nederlands landbouwverkeer wat maar sporadisch in Duitsland komt.
de-wit
@walker1 De kans is klein idd, want er rijden er nauwelijks rond met kenteken, maar ze rijden er wel
Freggel
@walker1 ik heb mijn oldtimer gekocht in Liempde, een behoorlijk eind van de Belgische grens. Devorige eigenaar heeft er nooit ver mee gereden, maar had toch het ding ingeschreven op GV kenteken voor mocht kans zich ooit voordoen dat hij een toertocht over de grens zou meerijden.
de-wit
@Freggel Een hobby mag geld kosten zeggen ze dan
+1
bas101
Mss t wegdek een halve meter uitdiepen , dan kunnen de nieuwsberichten over dit viaduct in Waalwijk geschrapt worden.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , vastgereden en weer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!