Gezocht: Fritzmeier beugel met dak, voorruit en deuren

Hallo,

Ik zoek een fritzmeier cabine voor mijn ihc644 (halfrond voorraam). Omgeving tilburg. Heb zelf het internet al afgezocht maar niks kunnen vinden en ook geen zin/tijd om naar oost Duitsland te rijden voor een cab. Heb je er nog 1 liggen, laat het me weten.
Gr michel

Deel dit topic

Reacties

johndeere 2650
Bedoel je zo 1 cabine?

(klik om te vergroten)

SJB533
@johndeere 2650
Dit is een oudere
chucky5o
@SJB533 zo een ja
Pauls
@chucky5o Is natuurlijk wel mooi zo'n fritzmeier, maar mss kan ik je verblijden met een TIM cabine, in de rode MF kleur, met alle glas nog OK. en een wit polyester dak. Staat al een paar jaar stof te vergaren. Heb ze van de week nog ff verplaatst, maar ga er toch niks meer mee doen. Dus mag (goedkoop) weg. Is redelijk dicht bij Turnhout en Reusel, dus voor jou niet zo ver.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0