[international 624 agriomatic gebruik

Hallo iedereen ik heb pas een international 624 agriomatic gekocht. Nu heb ik alleen geen enkele ervaringen met agriomatic. Nu vraag ik me af wat ik wel en niet kan met agriomatic ivm levensduur van de agriomatic. Dus wie kan me helpen met informatie?
Dennis-IH624

Reacties

+1
roscho
Voor zover ik weet, kun je er gewoon (geschakeld) mee rijden en is de agriomatic bedoeld om bij lage snelheden gemakkelijk vooruit-achteruit te kunnen schakelen, als de snelheid en motortoerental voldoende laag zijn, ook zonder te koppelen.
Ik heb ooit op zo'n ding gereden en omdat ik niet gemakkelijk zat, schoof ik op de zitting wat naar voren, waarbij ik met mijn knie tegen het "pientere pookje" aankwam en ik in volle vaart dus in z'n achteruit schakelde. Het is goed afgelopen, maar de achterbrug vond dat niet fijn en gaf een flinke gil.
SJB533
@roscho
Dan stond hij dus in z'n achteruit 😉 De Agriomatic S is meer dan alleen maar vooruit achteruit. Geldt voor alles, dat je met beleid moet schakelen. Gebruik je de hendel van de Agriomatic S, hoef je in principe niet te koppelen. Je stuurt daarmee een lamellenpakket aan

(klik om te vergroten)

Dennis-IH624
Oke bedankt voor de reactie dus als ik het goed begrijp moet ik bij teveel toeren wel koppelen om de agriomatic te gebruiken?
jammermaarhelaas
Misschien heb je hier wat aan, reclamefilm van IHC, gaat vanaf ongeveer 7:15 over de Agriomatic, schakelen en keren zonder de koppeling te gebruiken, op matige snelheden zo te zien.

En hier ook nog een stuk het praktische gebruik van de over de Agriomatic:
Dennis-IH624
Oke ik ben weer wat wijzer geworden bedankt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden 624 en agriomatic geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!