International 624 - Rolbeugel die op de spatborden kan worden gemonteerd.

Hallo allemaal,

Wie o wie weet een complete rolbeugel uit te halen die op de spatborden kan worden gemonteerd incl. de versteviging die onder de spatborden thuis hoort. Of eentueel een slooptrekker waar deze op staat gemonteerd. Graag jullie reacties.

M.v.g Thies

Deel dit topic

Thies

Reacties

Corne S
Succes met zoeken. Wat ook goed helpt, is een advertentie bij banden velgen etc in zakelijke goederen te plaatsen. Daar krijg je veel reacties op (ik had namelijk ook zon beugel nodig). Ik heb eventueel de beugels voor onder het spatbord liggen + montageplaten.
dalton
Ik heb een complete dieteg cabine. met rolbeugel, zonnekapje, voorraam, ruitenwisser, en zijdeurtjes. alleen de verstevigingen onder het spatbord missen.
Thies
@dalton

Ik heb ook interesse in je dieteg cabine. Is het mogelijk om even wat foto's te mailen naar thies_rademakers@live.nl.

Alvast hartelijk bedankt.

m.v.g Thies
rickjd
@Corne S
Wat bedoel je daarmee? Ik zoek namelijk een complete rolbeugel voor onze 533
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!