Ford 4000 - Geen mazout door hoge druk leiding

Heb een Ford 4000 uit 1969. Waarbij ik zelf de motor heb gereviseerd. Na afloop deze proberen starten maar wilt niet hebben hem kunnen ontluchten tot aan de pomp maar komt geen mazout(diesel) door de hoge druk leiding naar de verstuivers iemand enig idee wat dit kan zijn?
nick-rooms

Reacties

De boer maar
Komt er bij de pomp ook niks uit naar de leiding toe ? Het kan wel even duren voor zo'n leiding vol zit natuurlijk
nick-rooms
@De boer maar kunne de pomp ontluchten maar daar achter niets meer
De boer maar
@nick-rooms hoe ontlucht je deze dan ?
+1
Klein Rot
@nick-rooms

Heb je voldoende diesel in de tank zodat er ook genoeg druk naar de brandstof pomp is. Anders tijdens het starten iets druk op de tank zetten, dop eraf gat dichten met een poetslap en dan met de luchtspuit in de tank blazen. Opletten dat je het voorzichtig doet.
fordsonpowernuf
Goeie accu erop ontluchten tot pomp, verstuivers los starten tot er diesel uit de verstuiver leiding komt en dan 1voor 1 aandraaien lukt meestal wel.
nick-rooms
Bedankt voor alle reactie. We hebben het in orde gekregen met freeing gang te trekken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!