Illustratie van:
6

Boxer Klepelmaaier - Wat zijn jullie ervaringen met deze of andere klepelmaaiers?

Wij zoeken iets om de ruigtes langs het grasland wat in het gareel te houden en om het gras onder het draad weg te maaien. Wij dachten aan een klepelmaaier alleen weten wij hier helemaal niks van.

Moeten we wat een klepelmaaaier hebben met zn parallellogram? Daarmee kun je tijdens het werken wat zwenken toch? En wat voor klepels hebben we nodig?
Ik zie boxer staan waarvan de nieuwprijs mij behoorlijk mee valt, maar dat zal ook terug te vinden zijn in kwaliteit?

Ik denk overigens dat we hem niet heel veel gaan gebruiken. Meer dan drie dagen per jaar zal het niet zijn vermoed ik.

Wie heeft ervaringen en tips?

Deel dit topic

Reacties

Ohja, en welke werkbreedte heb ik nodig?
TSof 6640 komt er voor te staan dus ventielen heb ik ook zat.
Je heb lichtere en zwaardere boxer klepelmaaiers. Ik zou wel voor de zwaardere gaan! We hebben hem nu 3 of 4 jaar, dit jaar een lager eruit gehad. Bleek dat het slangetje van de vetnippel doormidden gedraaid was. Waarschijnlijk bij de fabriek al gebeurt. Nu wat aangepast en werkt weer perfect. De lak is niet het beste, Niet in de primer of grondverf gespoten dus begint op sommige plekken wat te bladeren.
+2
Voor een paar keer gebruik is zo'n Boxer prima. Gewoon normaal mee omgaan en niet als wallenfrees gebruiken. En niet te zware trekker ervoor.
Wie kan mij helpen aan een setje v snaar voor de boxer 180? Kan nergens nummers vinden en de ouwe zijn opgerookt😎
@JappieJo boxer importeur ff mailtje doen. Dan sturen ze wel wat op.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Boxer Klepelmaaier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!